da

Slæbækgård's Santino - A-hest i dressur

Igen har Cathía leveret et overordentligt ædelt og højtstillet afkom af absolut moderne type.

På følskue fik Santino beskrivelsen: ''Passende stort muskuløst føl af særdeles god type, god kropsform, godt fundament med tre særdeles gode og elastiske gangarter''. Karakterer: Type: 9, Rammer: 9, Fundament: 8, Skridt: 8, Trav: 10, Galop: 8, Helhedsindtryk: 9.

Santino blev som føl solgt til berider og Grand Prix rytter Michael Søgaard - se www.mikri-as.dk

 

Santino og Michael kvalificerede sig til Unghestechampionatet 2014 i Herning med 830 point, bla. 8,5 for kapacitet og 9,0 for ridelighed!! De endte på en samlet 20. plads i Herning.

 

Sommeren 2014: Santino og Michael deltog i kvalifikationen til Championatet for 5 års heste to gange, med en 1. og 2. plads til følge og altid med ridelighedskarakterer i top. 1. pladsen var samtidig kvalifikation til 5 års klasserne ved stævnet i Falsterbo i Sverige. Santino og Michael opnåede en flot 5. plads i finalen i Falsterbo!

 

2015: Santino har opnået status som B-hest. Santino og Michael blev nr. 2 i Youngster Cup for 6- og 7 års heste ved DV's Eliteskue på Vilhelmsborg. Ligeså blev parret kvalificeret til Finalen i DRFs Championat for 6 års heste, hvor det blev til en flot 7. plads i finalen.

 

2016: Sæsonen startede med debut i hhv. PSG og Intermediare, hvor det førte til en sejr i 1. afdeling af Bundgård Byg Cup og status som A-hest - fantastisk af en kun 7 år gammel hest. International debut i Hagen i Tyskland gav placringer i begge starter. Santino blev senere på året udtaget til at deltage ved Falsterbo Horse Show for 7 års heste - og kort efter havde vi fornøjelsen, at se ham udtaget til at repræsentere Dansk Varmblod ved Ungheste VM i Ermelo i Holland for 7 års heste. I Ermelo kvalificerede Santino og Michael sig direkte til fianlen, hvor de opnåede en flot 11. plads!

 

2017: Året har desværre været et skades år for Santino, der dog mod slutningen af året meldte sig klar igen.

 

2018: Santino er skarpt tilbage på stævnebanerne og deltog bla. i dressurklasserne ved DV's Hingstekåring í Herning med placering. Vinder af 1. afdeling af Bundgård Byg i Intermediare I. I 2. afdeling blev det til en samlet 4. plads i Bundgård Byg. Vi glæder os til finalen i Bundgår Byg!

 

2019: Santino og Michael er debuteret i Grand Prix med flotte procenter og flere sejre.

 

2020: Santino og Michael leverede pragtpræstationer til DM for seniorer og indtog 5. pladsen i et skarpt felt!!

 

Vi glæder os utroligt meget til fortsat at følge Michael og Santino.

Slæbækgård's Santino

 

Født: 2009

 

Far: Sir Donnerhall

Mor: Slæbækgård's Cathía BRDH

Morfar: Carano DVE

Mormor: Sheeba H ERDS

MMF: Racing Ace XX

 

Santino og Michael Søgaard til Egnethedstest 2013 - Foto: Merrald

SantinoNov2013